United Cement Group o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le malosi o le gaosiga o ana gaosiga

Kant Cement Plant, JSC, o se vaega o le United Cement Group, faʻaleleia ana meafaigaluega e faʻateleina ai le vevela.

I aso nei, o atunuʻu o le lalolagi atoa o loʻo taumafai mo le maualuga atu o le faʻaogaina o le eletise e ala i le faʻaogaina o masini ma tulaga faʻapitoa i le fausiaina, faʻapipiʻiina o mea e faʻaleleia ai le malosi, ma faʻalauiloaina isi faiga faʻapitoa.

E oʻo atu i le 2030, o le faʻaaogaina o le eletise i le tagata taʻitasi e faʻamoemoe e tupu i le 2665 kWh, poʻo le 71.4%, faʻatusatusa i le 1903 kWh i le 2018. I le taimi lava e tasi, o lenei tau e matua maualalo ifo nai lo atunuu e pei o Korea (9711 kWh). ), Saina (4292 kWh), Rusia (6257 kWh), Kazakhstan (5133 kWh) po'o Turkey (2637 kWh) i le fa'ai'uga o le 2018.

O le malosi o le malosi ma le faʻasaoina o le malosi o se tasi lea o mea sili ona taua mo le faʻatinoina o le faʻatinoina o suiga o le tamaoaiga ma agafesootai i Uzbekistan.Ole si'itia ole malosi ole tamaoaiga a'o fa'aitiitia fo'i le fa'aaogaina ole malosi ole a taua tele mo le fa'aleleia atili o le eletise ile atunu'u.

United Cement Group (UCG), i le avea ai o se kamupani e taulaʻi i tulaga maualuga pisinisi ma le faʻaauau, o loʻo tuʻufaʻatasia foi i mataupu faavae o le ESG.

Talu mai Iuni 2022, Kant Cement Plant, JSC, o se vaega o le matou umia, ua amata ona faʻapipiʻiina lona kiln rotary faʻaaogaina mo le gaosiga o le sima.O le ufiufi o lenei umu o le a fesoasoani e faʻaitiitia le vevela ma faʻaleleia atili le malosi o le gaosiga i le lautele.O le eseesega o le vevela i totonu o le ogaumu a'o le'i fa'apipi'iina ma pe a uma ona ufiufi e tusa ma le 100 tikeri Celsius.O galuega fa'apipi'i na fa'atinoina i le fa'aaogaina o piliki RMAG-H2 lea e fa'amaualuga ai le fa'aleleia atili o le ofuina ma le umi o le tautua.E le gata i lea, na faʻaaogaina foi piliki faʻafefe HALBOR-400.

Punaoa: Sima a le Lalolagi,Lomia e Sol Klappholz, Fesoasoani Fa'atonu


Taimi meli: Iuni-17-2022